Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

JORDSKOKKESUPPe

Cremet med hasselnød , hummerravioli  og hummersirup

 

TORSKERYG

Ovnbagt med syltet svampe, grønkål og trøffel

 

and fra handbjerg

Letrøget bryst med ristet foie gras , rødkål og solbær

 

dansk okse

Grillet mørbrad og sprød hale med brændende kærlighed

og morkelsauce

 

oste

Mont d´Or og Stilton.  Rosen-essens

 

rIS À LA klippen

Anno 2014

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine
2012 Bourgogne Blanc, Chardonnay- Bertrand Ambroise
2011 Errazuriz, Pinot Noir- Wild Ferment
2012 La Bastide Saint Dominique. Cotes du Rhone Villages
2009 LBV Port, Ramos- Pinto
2005 Domaine Cazes, Riversaltes- Grenat

 

VINMENU
Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00
Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret


TAFFEL UNDER KLIPPEN

mod forudbestilling
En helt særlig aften med alle ovenstående retter i afstemte størrelser og med STORE vine, herunder Champagne.
Amuse, "Iskilde"-mineralvand, kaffe og avec.
Blot læn jer tilbage og NYD!
Serveres kun for hele bordet.
 

  • Pr. pers.Kr. 1.600,00