Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

ASPARGES

Hvide asparges fra Torup Bakkegård med

sauce mousseline og Holstebroskinke

 

PIGHVAR

Bagt med spæde ting og skilt kærnemælks-

dildessens og røg og damp

 

FORÅRS KYLLING

Fra Gråsten som "Coq au vin" med sprødhed og teksturer

 

dansk kalv

Det bedste fra kalven: Mørbrad, filet, brissel med

grønne asparges, nye kartofler og ramsløgsglace

 

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

RABARBER

Blødt, varmt, sprødt og flydende

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2014 Herringbone Hills, Sauvignon Blanc, Marlborough - N. Zealand

 

2013 Cimarosa, Chardonnay - Australien

 

2013 Adega de Borba, Rose, Alentejo - Portugal

 

2012 Lagone, "Aia Vecchia" - Toscana

 

2013 Riesling, Haus Klostrberg, Markus Moliter - Mosel

 

2010 Bersano, Brachetto - Piemonte

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret