Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

DANSK HUMMER

I krustade, blomkål, Persille-klorofyl og hummersirup

 

VESTERHAVSPIGHVAR

Løgpure, Limfjords østers og østers beurre blanc med dildolie

 

FOIE GRAS

Ristet og terrine med brioche samt hindbær og mango

 

dansk okse

Grillet mørbrad med harlekin af gulerødder,

svampeessens og morkelsauce

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

dessert

Appelsin, citrus, chokolade og havtorn i fantasier

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 
2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine

 

2013 Antinori, Bramito - Chardonnay

 

2011 Errazuriz, Pinot Noir- Wild Ferment

 

2013 Kreydenweiss Grimaudes, Costières de Nimes biodynamic

 

2011 Ch. Ste Michelle, Riesling- Columbia Valley

 

2009 Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret