Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

JOMFRUHUMMER

Bagt, citrus og græskarbisque med piment d´Espelette

 

pighvar

Smørristet på souffle af krabbe med skilt "dild"

 

gråand

Grillet bryst, solbær og "Harlekin" af gulerødde

 

dådyr

Ryg og rilette med saltbagt selleri, rosenkål og sauce poivrade

 

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

æbler

Som Tatin, "grøn" sorbet og nødde-æbleparfait

 

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine
2013 Calmel + Joseph Villa Blanche Chardonnay
2013 Casas del Bosque, Reserva, Pinot noir- Casablanca
2012 La Bastide Saint Dominique. Cotes du Rhone Villages
2011 Chateau Ste Michelle, Riesling- Columbia Valley
2013 La Spinetta, Moscato d'Asti  "Biancospino" 

 

VINMENU
Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00
Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret


TAFFEL UNDER KLIPPEN

mod forudbestilling
En helt særlig aften med alle ovenstående retter i afstemte størrelser og med STORE vine, herunder Champagne.
Amuse, "Iskilde"-mineralvand, kaffe og avec.
Blot læn jer tilbage og NYD!
Serveres kun for hele bordet.
 

  • Pr. pers.Kr. 1.600,00