Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

kammusling

Som ceviche med sauce vierge og kørvel

 

havtaske

Smørstegt med safran-beurre blanc og bælgede ærter

 

vagtel

Sprød bryst og confiteret lår, majs som pure og kirsebær fra Stevns

 

kalv

Grillet mørbrad og crispy brissel med ragout af kantareller

fra Klosterheden

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

BLOMME & BÆR

Karamelcreme med sensommerens bær og

blommesorbet med daim-parfait

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine
2009 Bourgogne Blanc "Sous la Roche", Domaine Bernollin
2012 Casas del Bosque, Reserva, Pinot noir- Casablanca
2011 Mordaz Tempronillo, Dominio Mano A Mano
2012 Kloster Eberbach, Riesling "Steinberger"
2009 Muscat de Rivesaltes, Domaine Cazes

 

VINMENU
Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00
Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret


TAFFEL UNDER KLIPPEN

mod forudbestilling
En helt særlig aften med alle ovenstående retter i afstemte størrelser og med STORE vine, herunder Champagne.
Amuse, "Iskilde"-mineralvand, kaffe og avec.
Blot læn jer tilbage og NYD!
Serveres kun for hele bordet.
 

  • Pr. pers.Kr. 1.600,00