VESTERHAVS-KRABBE

I aromatisk tomatconcassé og syltet mango

 

HELLEFLYNDER

Ristet med pocheret grønkål og skildt sauce

 

gråand

Bryst og paneret lår, sølvbede i creme og havtorne

 

oksemørbrad

Dansk, saltbagt selleri, efterår porre med nødder

og morkel-essens

  

ostE

Dansk råmælk: Hinge og Kristiansminde

 

ÆBLER

Pure, "surprice" og kugle

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 495,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose

mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler

derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2015 Domenico Fraccaroli Villa Caratti, Pinot grigio


2014 Capuano-Ferreri, Bourgogne- Chardonnay


2012 Sebastien Magnien, Bourgogne- Pinot noir


2010 Baron De Ley, Gran Reserva- Rioja


2012 Bockenauer Felseneck, Riesling Kabinet


2015 La Spinetta, Moscato DÁsti- Biancospino

 

 

VINMENU

Vinmenu til 3 retter                           kr. 300,00

Vinmenu til efterfølgende retter pr.ret   kr. 75,00