Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

forår

De spæde salater og det friske hav

 

VESTERHAVETS GULD

Søtunge og havtaske, safran- beurre blanc og klorofyl

 

dansk poussin

Stegt bryst, paneret lår, sølvbedecreme og glace

 

kalv

Grillet mørbrad, sprød brissel, asparges og "tårn" med timiansky

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

dessert surprice

Valrhonna chokolade-globus, rabarber og flydende karamel

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2012 Ste Michelle, Columbia Valley - Sauvignon Blanc
2009 Bourgogne Blanc "Sous la Roche", Domaine Bernollin
2011 Casas del Bosque, Reserva, Pinot noir - Casablanca
2011 Brazin Zinfandel Lodi, California
2012 Kloster Eberbach, Riesling "Steinberger"
2010 Bersano: Brachetto, Piemonte

 

VINMENU
Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00
Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret


 TAFFEL UNDER KLIPPEN

mod forudbestilling
En helt særlig aften med alle ovenstående retter i afstemte størrelser og med STORE vine, herunder Champagne.
Amuse, "Iskilde"-mineralvand, kaffe og avec.
Blot læn jer tilbage og NYD!
Serveres kun for hele bordet.
 

  • Pr. pers.Kr. 1.600,00