Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

kammusling

Tatar med agurk, kylling skind og limejuice med agurkestøv

 

havkat

Bagt med citronverbena, vesterhavsskum samt ricotta-pannacotta

 

vagtel

Bryst og lår, foie gras terrine og orangerodssuc

 

dansk kalv

Det ultimative "Mørbrad, filet og brisler"
med forårets urtehave og skilt ramsløg

 

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

RABARBER & XOCO

I teksturer som kage, sorbet og is

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine

 

2013 Chablis, Févre-Févre

 

2011 Errazuriz, Pinot Noir- Wild Ferment

 

2012 Lagone, "Aia Vecchia" - Toscana

 

2013 Riesling, Haus Klostrberg, Markus Moliter - Mosel

 

2010 Bersano, Brachetto - Piemonte

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret