Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

jomfruHUMMER

Som ceviche med tomat concassé, syltede agurker og vinaigrette

 

havtaske

Stegt hale med fennikel-crudité og sauce nage

 

vagtel & FOIE GRAS

Ristet bryst og confiteret lår med foie gras samt hindbærsky

 

dansk okse

Grillet mørbrad og sprød tafelspitz
med langtidsbagte rodfrugter og rosmaringlace

 

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

chokolade & ananas

I teksturer som kage, sorbet og is

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 
2014 Errazuriz, Sauvignon Blanc- Aconcagua Costa

 

2013 Chablis, Févre-Févre

 

2013 Momo, Pinot Noir- Marlborough

 

2011 San Felice : Il Grigio, Chianti Classico- Riserva

 

2011 Riesling- "Spätlese" Fritz Haag- Mosel

 

2014 La Spinetta, Moscato- Biancospino

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret