Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

jomfruHUMMER

Stegt og  tatar med selleri og skilt peberrodscreme

 

vesterhavstorsk

Bagt, jordskokker i teksturer og sauce nage

 

SVINEKÆBER

Confiteret og glaserede med rødbeder og urter

 

perlehøne

Som ballotine med rosenkål, persillerod og hønseglace

  

oste

Vesterhavsost og røget Brie med frissé, pære og valnødder

 

dessert

Citron, skyr, hvid choklade og mandler

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 495,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2014 Sileni, Sauvignon blanc- Cellar Selection

 

2011 Chablis, "Pierrelée" La Chablisienne

 

2013 Kreydenweiss Grimaudes, Costières de Nimes biodynamic

 

2012 Torre De Ona: Finca San Martin

 

2013 Riesling, "Haus Klosterberg", Markus Moliter, Mosel - Tyskland

 

1996 Chateau Montner, Riversaltes Ambré

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret