Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

hvide asparges

Fra Torup Bakkegård, lufttørret skinke og sauce mousseline

 

VESTERHAVETS GULD

Pighvar, havtaske, sort hummer med safran-beurre blanc og klorofyl

 

dansk poussin

Stegt bryst, paneret lår, sølvbedecreme og glace

 

kalv

Grillet mørbrad, sprød brissel med grønne asparges og timiansky

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber og hvad affineuren byder på….

 

jordbær & chokolade

Hvid chokoladebrownie og danske jordbær i forskellige teksturer

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 

2013 Domaine Gibault, Sauvignon Blanc- Touraine
2012 J.P.Eckle, Pinot Gris- Alsace
2011 Casas del Bosque, Reserva, Pinot noir- Casablanca
2011 Stimson, Chateau Ste Michelle- Cabernet Sauvignon
2012 Kloster Eberbach, Riesling "Steinberger"
2010 Bersano, Brachetto- Piemonte

 

VINMENU
Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00
Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret


 TAFFEL UNDER KLIPPEN

mod forudbestilling
En helt særlig aften med alle ovenstående retter i afstemte størrelser og med STORE vine, herunder Champagne.
Amuse, "Iskilde"-mineralvand, kaffe og avec.
Blot læn jer tilbage og NYD!
Serveres kun for hele bordet.
 

  • Pr. pers.Kr. 1.600,00