Menuerne vi serverer er baseret på sæsonens bedste og gerne økologiske råvarer, tilsat vores idé og gastronomiske formåen.

 

jomfruhummer

Brændt med agurk, kål, citroncreme og " bold"

 

multe

Pocheret og friteret med ærter, spæde salater

og hjemmesyrnet fløde 

 

vagtel

Stegt bryst og confiteret lår, hestebønner,

majspure samt glace med kirsebær

 

dansk okse

Grillet mørbrad med nye langtidsbagte porrer,

kantareller fra Klosterheden samt timianessens

 

 

oste

Unika: Ask, Gnalling, Rød løber….

 

BÆR-BÆR-BÆR

Rødgrød som creme brulé, Vanille- og chokokage,

skovbærsorbet, tørrede bær og estragongranité

 

  • 3 retter efter eget valg kr. 450,00           
  • Yderligere retter kr. 100,00 pr. ret

 


VORE VINE
Vi udvælger vine til vore retter så der opstår en symbiose mellem vor gastronomi og vinene og anbefaler derfor vores vinmenu med afstemte vine.

 
2013 Cusumano Insolia, IGT Sicilien

 

2014 Volpi: DonnaLuce, Lazio

 

2014 La Umbra, Pinot Noir

 

2010 Talosa, Docg- Toscana

 

2013 Riesling, "Nik Weis", Mosel

 

2010 Bersano, Brachetto, Piemonte

 

 

 

 

VINMENU

 

Vinmenu til 3 retter    kr. 300,00

 

Vinmenu til efterfølgende retter   kr.   75,00 pr. ret