Ræddike – Peanut
Krabbe – Safran
Tatar – Kartoffel
And – Æble – Oliven
Helleflynder
Blomkål – Brioche – Blåmuslinger
Berberie and
Appelsin – Kastanjer – Ribs
Æbleskive
Svampe – Valnød – Frisee
Gris
Kål – Pærer – Rødbede
Ris
Vanilje – Mandel – Kirsebær
Menu á 5 retter & 4 salte startere
595
Vinmenu
400
Saftmenu
250
A LA CARTE
Caviar ”White Sturgeon” 15g / 30 g………………………………………………..…225 / 395
Havtaske – Jordskokker – Oliven olie………………………………………………...150 / 295
Dansk Jersey Bøf ”Dry aged ” – Bearnaise – Kartoffel……………………….……….325
Txogitxu ”verdens bedste bøf” – med det hele (min. 2 pers) per person…..…395
Ost – Sødt – Sprødt……………………………………………………………………………….…….125
Yuzu – Tonka – Hvidchokolade….…………………………………………………………..……125