Menuerne serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.
Forretter
- Carpaccio med basilikumpesto, parmesan og cherry tomater
- Pighvarfrikassé med små urter, krabber i filo og estragoncreme
- Jomfruhummer med avocadocreme og nøddevinaigrette
Hovedretter
- Dansk kalvefilet med kantareller og timiansauce
- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst med trøffelsauce
- Dådyr ryg & kølle med saltbagt selleri, tyttebær og egen glace
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af oste med sødt & sprødt
- Eftersommerbær - tærte, mazarin og sorbet
- Æbler Pure, "surprice" og kugle
Forretter
- Hummersuppe med piment d´Espelette, Vesterhavsfisk og porrer
- Rødtungefilet med variation af jordskokker
- Laks med lakserogn, fennikel og små urter
Hovedretter
- Dansk jerseyfilet, krogmodnet + 60 dage og sauce b+b
- Oksemørbrad med bagte rodfrugter og morkelsauce
- Andebryst med rosenkål, østershatte og hindbær
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af danske og franske oste med sødt & sprødt
- Chokoladedessert med lakrids og ananas
- Citrus fantasier
Forretter
- Fiskesuppe med safran, bagt Vesterhavsfisk & blå muslinger
- Dansk hvide asparges med rømø rejer og sauce mousseline
- Rimmet torsk med urter, citron créme og stenbiderrogn
Hovedretter
- Dansk kalv med sprød brissel og timiansauce
- Oksemørbrad og braiseret spidsbryst, og trøffelsauce
- Farseret perlehønebryst med pistacie, æbler og Calvadossauce
Alle hovedretter serveres med lækker kartoffelgarniture samt sæsonens bedste grøntsager.
Oste & desserter
- Udvalg af danske oste med sødt og sprødt
- Rabarber i forskellige teksturer
- Jordbær med creme anglaise, kage og sorbet
Menu á 3 retter. Pr. person
450,00
Yderligere retter. Pr. ret
75,00
Vi finder nogle alternative forslag med udgangspunkt i lidt mere moderate vine.
Der er stadig tale om vine udvalgt efter vores kriterier- typicitet, kvalitet og proveniens- men i den nedre del af prissegmentet.
Maden er vores sædvanlige: "Bedste råvarer i kreativ bearbejdning.
Ovennævnte serveres også ud af huset.
Såfremt der også skal leveres service er der tillæg pr. person på kr. 40,-
Ønskes der også tjenere "ud af huset" kan dette naturligvis også lade sig gøre.
Ret venligst henvendelse til os for nærmere information.
3 retter m. afstemt vinmenu. Pr. person
695,00
Yderligere retter m. vinmenu. Pr. ret
150,00
AFTEN SELSKAB
I Tidsrummet 18-23
Velkomstdrink & Snacks - 3 retters menu – Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt
kr. 795,-/ pr. person
HELAFTENSSELSKAB
I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks -3 retters menu - Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt - Blød bar i 2 time - Natmad
kr. 945,-/ pr. person
Buffeten serveres ved forudbestilling, min. 20 personer.
Jomfruhummerhaler bagt med hvidløg, olivenolie og citron.
Letrøget laksetatar i syrnet fløde, små salater og vagtelæg.
Lufttørret skinke med rygeost og oliven
Salat af landkylling med langtidsbagte cherrytomater, sprød bacon og purløg.
Dansk lam med tomat-basilikumsauce.
Helstegt ung velhængt oksefilet med kalveglace
3 slags oste med eget tilbehør
Chokoladekage med vanilleis og frugt
Langtidshævet brød og smør
8 retter
450,00
FROKOST SELSKAB
I Tidsrummet 12-17
Velkomstdrink & Snacks - Gourmet Buffet – Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt
kr. 745,-/ pr. person
AFTEN SELSKAB
I Tidsrummet 18-23
Velkomstdrink & Snacks- Gourmet buffet- Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt
kr. 795,-/ pr. person
HELAFTENSSELSKAB
I tidsrummet 18-01
Velkomstdrink & Snacks – Gourmetbuffet - Vinmenu ad libitum - Kaffe & Sødt
-Blød bar i 2 time
kr. 895,-/ pr. person
(min. 25 personer & gældende for max. 4 timer, 10.00 - 14.00)
Aperitif kr. 50,-/ pr. person
- Altura kaffe & the
- Appelsin- og æblejuice
- Rugbrød, rundstykker & franskbrød
- Friskbagt wienerbrød & croissant
- Økologisk hjemmelavet frugtyoghurt
- Syltetøj & marmelade af årstidens frugter & bær
- Udvalg af Europæiske sæsonoste
- Frikadeller med rødkål
- Rossini Laks med vagtelæg
- Charcuteri, røgvarer & tilbehør
- Lun leverpostej med champignon og bacon
- Brunchpølser med røræg
- Frisk frugtfad
- Pandekager med ahornsirup
Pr. person
295,00
Årstidens suppe med krydderbrød
75,00
Hot dog
75,00
Italienske lufttørrede pølser & oste med oliven
95,00
Pastrami af oksefilet med drue agurker og sennepscreme.
95,00